maanantai 13. tammikuuta 2020

Millainen vaate hame on

Hame on kai, jollei sitä muuten niin käytä, esiintymisasu esim. lauluun tai tanssiin. Joku tarjoaa ison kasan kartiomallisia vaatteita, jotka vain äkkiä puetaan päälle kuin vanne, ja esiintymisasu on suunnilleen sillä valmis. Tyypillinen tilanne silloin on, että joku sanoo, että nythän on kivan näköistä,kunbteillä on kaikilla samalaiset hameet, otetaanpa kuva. Ja niin he ovat äkkiä kuvassa. Ja niin joku tuttu näkee heidät juuri pukuhuoneesta tulleina ja ryhmäkuvassa oleminen on heillä mielessä, ja niin he katsoessa ajattelevat näyttävänsä vähän siltä, musiikki- tai tanssihenkisiltä, ei-niin- taitavilta.
Tai sitten hame on kiuva vapaa-ajan olovaate vähän kuin lökäpöksyt tai verkkarit kotona. Jotenkin paremmantuunelmaista kotielämää.
Tai sittem haluaa tehdä jotakin oikein hienosti, mennä vaikka konserttiin tai juhliin, ja laittaa näyttävän ja kivan hameen, ei kai niin taitavasti valitun mutta yritelmän hyvöään tekemisentapaan ja viisauteen & kauneuteen päin, ja lähtee siistinä puhtaana rientäväisenä kaupungille.
Tai sitten on kokeneempi ja osaa jo paremmin valita, minkä tyypin ihminen on, mihin taopaa oleskelevainen, mihin tapaan taitava ja miten taitava, mitä arvstaa, mistä on harrastunut, millainen on sosiaalisesti ja luonteenlaadultaan, ja pukee siihen tyyliin sopivan,joko laitetun tai ihan vain kivan hameen ainakin silloin tällöin, jos siis kokee olevansa hametyyppinen: naismallinen, tunnelmatajuinen, vapaa-ajanhenkinen, kätevä, tunteva, yms

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti