perjantai 7. joulukuuta 2018

Miksi paha on seksuaalisen oloinen aika usein

Seksuaalinen vaikutuksen tekeminen liittyy usein siihen, että on vaistotasolla jotenkin vakuuttava tai itse seksuaalisessa mielenvireessä, mikä usein liittyy siihen,että itselle joku on vaistotasolla kovin vakuuttava, vaikkei aina itse ymmärrä,että kuka ja miten ja miksi. Tuo vakuuttavuus on yleensä sitä, että toinen on kovin paljon sinua taitavampi jossakin elämän taidossa, jota kovin kaipaat tai tarvitset. Jos huomaat itse tavallisella havaintokyvylläsi jatkuvasti, että hän on niin taitava, niin arvostat häntä arkijärkisesti siitä.Jos sen sijaan huomaat sen vain osan aikaa, joko tavallisella havaintokyvylläsi mutta ehkä liian vikkelästi ohitse mennen että järjelläsi ymmärtäisit sen koko ajan,tai sitten esim. vanhojen sosiaalisten havaintojesi pohjalta ja toimivuuden perusteella päättelisit, että hän on etevä joissakin elämäntaidoissa,niin silloin yleensä käyttäydyt kuin hän ei olisi taitava mutta hänellä olisi vetovoimaa, jonka tulkitset seksuaalisuudeksi. Pahan ihmisen perusjärjen taitotaso ei yleensä ole kovin korkea, ja niinpä hän usein joutuu tilanteeseen, jossa joku toinen (ytoiset ovat yleensä keskimäärin taitavampia kuin hän) tekee vaikutuksen häneen, mutta hän ei oikein pysy perässä että miten tai miksi se olisi niin ja miksi se pitäisi ottaa arvostavasti vaalien huomioon, ja niin hän ohittaa sen, mutta tuntee mojovan tunteen, jonka yrittää kääntää hyväkseen väittämällä, että se on toisen osapuolen seksuaalisten kiinnostavuutta ja siis osin hänen omaa seksuaalista kiinnostavuuttaan tuolle toiselle. Näin pahalla on useammin seksuaalissävytteiset tai toiseen isoimman osan ajasta ilamn järjenohjausta nojaavat sosiaaliset suhteet kuin muilla, etenkään elämäntaidoissa osaavaisilla, joilla taas voi olla edullisemmat sosiaaliset suhteet, vähemmän ristiriitaiset tai riistävät. Seurustelusuhde on mahdollinen, jos osapuoletn välillä on (sekä ystävyyttä että) seksuaalista vetovoimaa eli mojovaa tunnetta ei tarvita eikä järjettömyyttä etenkään, os arvostaa tuota toista ja osaa olla tervehenkinen ja reilu sosiaalisissa suhteissaan. Parinvalinta vaikuttaa läheisenä kontaktina kamalan pitkän aikaa, siis mm asemaasi yhteiskunnassa, elämänpiiriisi, taitotasoosi, sosiaalisten suhteidesi toimivuuteen, ym
Tästä syystä kai luku 6 viittaa sekä seksiin että pahaan, tuon mojovuuden vuoksi. Seksuaalisuuteen viittaus siihen tulee kai 2 kertaa kolmesta, missä kolme viittaa tunteiudenmukaisuuteen yms hyvään rakenteeseen kokonaisuudelle, esim. yksilön elämälle ja yleisellä tekemisentavalle.

20.1.2019   Joillakin miehillä on käsitys, että naiset naivat, jos on paholainen heitä kohtaan, mutta eikö se kuulosta väärinkäsitykseltä ja ytodellinen syy ole, että nainen nai herkästi, kun mies on yhtä varteenotettava kuin naiset yleensä ovat. Siksi kannattaa kehittää taitoja, muttei niiden tarvitse olla miesmallisia vaan kunhan on hyvää varteenotettavaa seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti