perjantai 6. heinäkuuta 2018

Ruotsalaisilla on tapana valehdella Ruotsi parhaaksi

Ruotsalaisilla ja ruotsinkielisillä on tapana väittää, että ruotsalaiset vaihtoehdot ovat parhaita kuin ne olisivat objektiivisesti ottaen parhaita,vaikkeivät he ole perustelleet väitettä muulla kuin ruotsalaisuudella sekä kenties sillä, että pitävät ruotsalaisuudesta. Heillä on tapana esittää tuota väitettä myös muiden puolesta tyyliin nää nyt niinku ottais sen mielipiteen tms, että Ruotsi vaan on kaikista paras. Taaskin saattavat siinä väittää tyylillään, että meilipide muka olisi perusteltu, muttei se ole ollenkaan vaan väittävät niin jatkuvasti, vaikka muut olisivat koko ajan parempia.
Ruotsalaisilla ja ruotsinkielisillä tämä väitä on lakihenkinen tuki ruotsalaisen perspektiivin tiukalle noudattamiselle, silloinkin kun perspektiivi on pielessä, milloin usein saattavat vaatia sitä erityisesti muilta eivätkä itseltään.
Minulla on uusi hella ja siinä on erimaalaisia osia, mm ruotsalainen ja pohjoissiperialainen, ja jos niitä yrittääkäyttää kuin saman valmistajan osia, niin koordinaatiokyky menee paljon pieleen, kun ruotsinkielinen on lakihenkinen vaikka se olisi kamalan vaarallista, ja nenetsi tai mikä lie ei sovi yhteen moisen edesottamuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti